ATATÜRK  KÖŞESİ

Hayatı
İlkeleri

Devrimleri

Kronoloji

Vecizeleri
Linkler

İstiklal Marşı
10.Yıl Marşı
Gençliğe Hitabesi
Basında Atatürk
Fotoğraf Albümü

Anılarla Atatürk

                                    *** Egitim Portali Sayfasına Hoş Geldiniz...   Giriş or Kayıt Ol. ***        
Egitim Portali
  Giriş or Kayıt Ol
Ana Sayfa         Yönetim          Forum         Sohbet Odası            İletişim

SİTE İÇİ ARAMA


MODÜLLER

Atatürk'ün Hayatı

Web Yöneticisi

İletişim

E-Devlet

Gazeteler

Sevgili Peygamberimiz

Sifali Bitkiler

Rüya Tabirleri

Burçlar

Forum

Nutuk

Tr.Tanıtım

Çocuk Oyunları

Komik Resimler

Gif Arşivi

SON DAKİKA HABERLERİ
YAZI KATAGORİ
· Anılarımız(6)
· Makaleler(19)
· Kültür-Sanat(2)
· Bilim Teknik(12)
· Edebiyat(9)
· Söyleşiler(4)
· iLgİnÇ NoTLaR(12)
· Masal ve Hikayeler(4)
ÇEŞİTLİ LİNKLER

 *  T.C. Kimlik Numarası

 *  Türkiye Tanıtım

 *  Tarihta Bugün

 *  Eğitim Siteleri

 *  Çesitli Linkler

 *  Şehirlerarası Tlf Kodu

 *  Uluslarrası Tlf Kodu

 *  Hava Durumu

 *  Trafik Yol Haritası

 *  Motorlu Taşıtlar Vergisi   

 *  Emeklilik Sorgulama

BÖLGELERİMİZ

 

İllerimizi Tanıyalım

 

 

DÖKÜMANLAR

  Kanunlar

  Yönetmelikler

  Tebligler Dergileri

  Resmi Gazete

NAMAZ VAKTİ
ALTIN FIYATLARI

METAL FIRTINA

Edebiyat dünyasında isimleri daha önce hiç duyulmamış iki yazar; Burak Turna ve Orkun Uçar, "Metal Fırtına" ile fırtına gibiydiler. Ama daha ilk çalışmalarında çok satanlar listesine giren bu iki yazar, artık yollarına ayrı devam ediyor; "Metal Fırtına"yı, farklı kitaplarla sürdürüyorlar. Burak Turna, yeni yayımlanan "Metal Fırtına 2



Edebiyat dünyasında isimleri daha önce hiç duyulmamış iki yazar; Burak Turna ve Orkun Uçar, "Metal Fırtına" ile fırtına gibiydiler. Ama daha ilk çalışmalarında çok satanlar listesine giren bu iki yazar, artık yollarına ayrı devam ediyor; "Metal Fırtına"yı, farklı kitaplarla sürdürüyorlar.

BİNLERCE MAIL GELDİ
Burak Turna, yeni yayımlanan "Metal Fırtına 2 Kurtuluş" adlı kitabında, ilk kitabında yanıt bulmayan sorulardan birini cevaplıyor. İlk kitapta Abdullah Gül ve ekibi kaçırılmıştı. Turna, "Bu kitapta Abdullah Gül ve ekibine ne olduğunu öğreneceksiniz. Ayrıca Türkiye’nin Ortadoğu’da nihai barışı getirip getirmeyeceği de yanıt bulacak" diyor. Orkun Uçar ise "Metal Fırtına 2Kayıp Naaş" adlı kitabında, ilk kitapta kaybolan Atatürk’ün naaşının izini sürüyor. "Kitap, Türkİsrail ilişkilerine ait bilgilerle de dikkat çekecek" diyen Uçar, şunları anlatıyor: "İlk kitabı yazdığımızda, ucu açık noktalar vardı. Örneğin Atatürk’ün naaşı kayıptı. Abdullah Gül ve ekibi de ABD’de tutuklanmıştı. Hep naaşın ne olduğu ve tutuklu olanların ne olacağı soruluyordu. 10 binin üzerinde mail aldım. Halbuki biz bunun ucunu açık bırakmıştık, devamını yazmak için. Yanıtlar bu kitapta."

HUSUMET YOK
Uçar ve Turna, "Metal Fırtına" nın bir marka olduğunu ve bu markayı ancak ikisinin sürdürebileceklerini söylüyorlar. Peki ama neden ayrı yazmaya devam ediyorlarŞBu konunun nedeniyle ilgili farklı açıklamalar yapsalar da aralarında bir kavga olmadığının altını çiziyorlar. Turna, ayrılık nedeniyle ilgili, "Zaten biz ilk kitabı yazmak için anlaşmıştık" derken Uçar ise ayrılığın nedenini yayıneviyle olan anlaşmazlık olarak gösteriyor. Uçar, "Yayıneviyle aramızda bir anlaşmazlık oldu. Önce benim kitabım ’Metal Fırtına 2,’ sonra Burak’ınki ’Metal Fırtına 3’ olarak çıkacaktı. Ama bensiz bir toplantıda bunların aynı anda çıkarılmasına karar verilmiş. Bu kararı etik olarak doğru bulmadım ve yayınevimi değiştirdim. Fakat yeni yayınevim de kitabımı aynı tarihte çıkarmak istedi. Yani Burak ile aramızda bir husumet yok; kitabını okudum veçok beğendim. Bizi seven okurlar kıyaslama yapacak. Belki ileride başka bir kitabı yine birlikte yazarız" diyor. Peki Türkiye’nin bu çok okunan iki ismi, şimdi ne yazıyorŞ Orkun Uçar, Selçuklular’dan bugüne gelen gizli bir örgüt hakkında kitap yazdığını belirtirken, Turna üzerinde çalıştığı kitabıyla ilgili şunları anlatıyor:

’SİSTEMA’ YAKINDA...
"Sistema adlı kitabım çıkacak. Bütün bu kırılma ve kargaşanın temelinde bu var. Üniversite dönemimde bilinen tüm mantık sistemini değiştiren yeni bir sistem geliştirdim. Bu sistemi tarih, politika, fizik ve matematik bilimlerine uyguladığınızda farklı sonuçlar oluşturuyorsunuz ama mantık aynı."





Eklenme: 2005-09-10
_YAZIER Edebiyat
Gönderen: TOPRAK
Hit: 1837
[ Geri Dön | | Bu yazıyı arkadaşına gönder Sevdiklerinize gönderin | Yazdırılabilir sayfa Yazdırın ]


Yazilar ©

Sayfa Üretimi: 0.04 Saniye

| SoftBlue phpbb2 style by Sigma12 © | PHP-Nuke theme by www.nukemods.com Webtasarım Coşkun © |2006